GöranS_1

I våras hörde konsertarrangören Martin Rosell av sig till oss och ville ha hjälp att ta fram ett programblad för årets Packmopedsturné, något att bläddra i och läsa i väntan på konserten. Vi bollade lite fram och tillbaka om det landade i en tidning med ett längre reportage och kortare presentationer av både spelställen och artister. Dessutom var det givet att göra en artikel som tog läsarna med bakom kulisserna på denna mycket speciella turné.

För den som inte känner till konceptet så handlar det om att folkkära artister kuskar Värmland runt på packmopeder under några veckor varje sommar. I år var det Dregen, Elin Ruth, Love Antell, Roger Pontare som hakade på Göran Samuelsson – hjärnan bakom det hela.

Det större reportaget ville vi skulle lyfta fram hela det unika arrangemanget, och berätta historien bakom. Det blev ett personporträtt av Göran. Vi mötte honom i hans hus i Västra Ämtervik en vacker försommardag och Magnus skrev ett fint porträtt. Kontoret media skrev alla texter och gjorde layouten samt tog en del av bilderna. Det var sjukt kul att jobba med detta projekt, och vi tror att resultatet blev en tidning med högt läsvärde.

Läs hela programbladet här!