Det är jag som är Kontoret kommunikation. Jag är kommunikationrådgivare och -producent som bor i Karlstad.

Jag är uppväxt i Västmanland. Men har därefter bott i Barcelona och Stockholm under studietiden innan jag landade i Värmland. Jag har en bakgrund som journalist, med utbildning på på JMK i Stockholm. Under en lång tid arbetade jag som bland annat reporter, redaktör och redigerare på Nya Wermlands-Tidningen och även som frilansjournalist. De senaste åren har jag arbetat som kommunikatör, pressekreterare och kommunikationskonsult, bland annat för Svenska kyrkan Karlstads stift och biskop Sören Dalevi.

Jag har även undervisat i journalistiskt skrivande och nyhetsredigering på Karlstads universitet och Molkoms folkhögskola.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp med att nå ut, eller planera för hur du eller din organisation kan bli bättre på kommunikation. Jag hjälper gärna till, oavsett om det är stora strategiska frågor eller och mer konkret produktion.

Här kan du se några exempel på jobb jag gjort den senaste tiden.

Kontakta Peter
Twitter: @popetoteror
Telefon: 073-8366445
E-post: peter (at) kontoretkommunikation.se