På Kontoret kommunikation jobbar jag, Peter Pasalic Östborg. Jag är frilansande rådgivare och producent inom kommunikation, press och pr. Jag bor på Herrhagen i centrala Karlstad tillsammans med fru, fyra barn och en katt.

Några exempel på sånt jag kan hjälpa dig med hittar du här.

Jag är uppväxt i Västmanland. Men har därefter bott i Barcelona och Stockholm under studietiden innan jag landade i Värmland. Jag har en journalistutbildning och har bland annat arbetat som reporter, redaktör och redigerare på Nya Wermlands-Tidningen och som frilansjournalist. Under några år drev jag även en ganska ambitiös kultur- och nöjessajt tillsammans med vänner. De senaste åren har jag arbetat som kommunikatör, pressekreterare och kommunikationsrådgivare, bland annat för Svenska kyrkan Karlstads stift och biskop Sören Dalevi.

Jag har även undervisat i journalistiskt skrivande, nyhetsredigering, medierelationer och webbtext på Karlstads universitet och Molkoms folkhögskola.

När jag inte jobbar hittas jag antagligen i soffan framför en tv-serie (om man ska vara ärlig) eller vid sidan av en fotbollsplan där mina barn eller Västerås SK spelar. Men jag älskar också att resa, helst genom Europa på ett tåg eller till någon film- eller musikfestival. Mer vardagliga nöjen jag tar mig tid till är mat och dryck – både att laga och att äta – samt tomat- och chiliodling. Allt detta gör jag gärna till tonerna av country, britpop, punk och svensk indie.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp med att nå ut, eller planera för hur du eller din organisation kan bli bättre på kommunikation. Jag hjälper gärna till, oavsett om det är stora strategiska frågor eller och mer konkret produktion – allt från löpande medierelationer till en enstaka text eller utbildningsdag.

Här kan du se några exempel på jobb jag gjort den senaste tiden.

Kontakta Peter
E-post: peter (at) kontoretkommunikation.se
Twitter: @popetoteror
Telefon: 073-8366445