Jag är van att arbeta med så väl strategier som produktion. Ibland kanske du vill ha hjälp med bara det ena eller andra, och ibland vill du ha någon som tar hand om helheten från första tanke till slutproduktion. Tveka inte att höra av dig, så hittar vi en bra lösning för just dig!

Kolla här för att se några exempel på jobb jag har gjort den senaste tiden.

Här är några av de områden som jag kan hjälpa dig med:

Ledningskommunikation och ledarstöd

Genom åren har jag jobbat nära flera ledare i olika roller. Jag kan hjälpa till med rådgivning och pr-tänk. Men jag kan också finnas med som stöd för chefer och ledare i vardaglig kommunikation – såväl internt som externt.

Medierelationer och medieträning

Att nå ut via medier är fortfarande ett av de absolut starkaste, och mest effektiva sätten att nå ut. Om du har en verksamhet som engagerar och väcker uppmärksamhet så kommer du också att bli bevakad och granskad, då är det bra att ha kunskap och vara förberedd så att du blir ditt bästa jag i den situationen. Efter många år som journalist och pressekreterare vet jag hur en journalist tänker och hur media fungerar. Jag vet också vilken kraft genomslag i media kan ge och hur man kan arbeta för att nå ut med sitt budskap eller sin berättelse. Jag kan stötta dig i ett långsiktigt arbete med medierelationer, men jag kan också göra enstaka insatser som en medieträning, en debattartikel eller ett pressmeddelande.

Redaktör

Jag har erfarenhet av att vara redaktör för så väl tidningar och webbsidor som tv-produktioner och scensamtal. Jag kan hjälpa dig oavsett om det är en tidning eller broschyr du vill få ihop, eller om du ska planera ett event, en temadag för medarbetare eller ett externt seminarieprogram. Från idé via gästbokning och research till manus och genomförande – jag fixar det!

Skribent

Med många års erfarenhet som journalist och kommunikatör är jag en van skribent. Olika typer av texter och olika målgrupper, det blir bra oavsett. Allt från reportage och personporträtt till rapporter och webbtexter eller material till sociala medier. Du kan även få hjälp i analys vilken typ av text som skulle passa bäst för budskapet, och vilket budskap som är bäst för att nå ditt mål med kommunikationen. Jag gör även journalistisk text, om du vill ha artiklar till exempelvis kund- eller medlemstidningar.

Podd och radio

Vill du ha hjälp med att spela in en podd? Jag kan hjälpa dig hela vägen från idé till publicering. Och om du vill stå för innehållet själv och bara ta hjälp för själva inspelningen eller klippning är det inte heller några problem.

Layout

Vill du producera en tidning eller broschyr? Jag kan fixa layouten så att du får fram ditt budskap på bästa sätt.

Utbildning

Ibland vill man höja kunskapsnivån snarare än att göra en specifik kommunikationsinsats. Jag har undervisat på Karlstads universitet och Molkoms folkhögskola i bland annat journalistiskt skrivande och i nyhetsredigering. Jag kan leda undervisning under rubriker som ”Så tänker en journalist”, ”Skriv så du blir förstådd” eller lära dig så att du själv kan producera din podd. Jag kan också sätta ihop större utbildningssatsningar och hitta relevanta gästföreläsare för att höja kunskapsnivån i din grupp.