Kontoret kommunikation drivs av Peter Pasalic Östborg.

Alla har något att berätta och att det finns en intressant historia överallt. Det behövs bara att någon förmedlar den på rätt sätt. Och Kontoret kan berätta engagerande.

Peter Pasalic Östborg startade Kontoret kommunikation tillsammans med Elma Pasalic Östborg år 2012. Sedan dess har Kontoret vuxit, krympt, varit vilande, startats upp igen, blivit äldre och skaffat sig fler kompetenser. Peter, som idag driver Kontoret ensam, har en bakgrund som journalist, kommunikatör och pressekreterare.

Vill du ha hjälp med pressfrågor eller lära dig mer om hur media fungerar? Vill du förbereda dig för en eventuell kris och bli bättre på att kommunicera i pressade lägen? Behöver du hjälp med text för webb eller print? Vill du lägga upp kommunikationsstrategier? Funderar du på att starta en podd eller vill göra andra ljudinspelningar? Ska ni arrangera en konferens eller seminarium och vill ha någon som planerar evenemanget eller är moderator? Gör du en interntidning och vill ha hjälp med planering eller material?

Kontoret kan hjälpa dig med de flesta kommunikationsfrågorna. Hör av dig om du har något kul på gång, eller om du vill ha hjälp med din kommunikation.

Läs mer om Peter här.

Här kan du se några exempel på vad vi jobbat med den senaste tiden.

Och här hittar du lite exempel på vad du kan få hjälp med.

Följ @kontoretkom på Twitter och gilla Kontoret på Facebook.