Funkisliv_logga

Vi vill göra vad vi kan för att få samhället mer inkluderande. Därför har vi startat Funkisliv. I början av juli kommer vi lansera detta projekt på allvar. Man kan säga att Funkisliv består av tre delar:
1. En community där folk kan hitta nya vänner och kontakter och framför allt se vilka aktiviteter som finns och vad föreningar har på gång.
2. En webbtidning och tryckt magasin där vi lyfter funkisfrågor, lyfter fram förebilder och gör reportage från aktiviteter.
3. Tillsammans med föreningslivet i Värmland skapar vi aktiviteter och evenemang för människor med funktionsnedsättning. På det sättet visar vi också hur enkelt det är att hitta sätt att skapa meningsfulla aktiviteter. Vi har redan ordnat en prova på-dag tillsammans med IF Göta och kommer framöver också göra evenemang med till exempel Hammarö Golfklubb.

Under våren har vi samlat ihop ett redaktionsråd/referensgrupp där vi diskuterar alla möjliga funkisfrågor. För vi ska få möjlighet att se världen ur ett nya perspektiv och öka vår kunskap. Vi kommer hela tiden vara nyfikna och se till att engagera och involvera så många som möjligt i detta arbete. Inte minst genom den community som finns på funkisliv.se.

Magasinet Funkisliv ska vara gratis och kommer till att börja med distribueras till utvalda platser runt om i Värmland. Bland annat ska den delas ut på alla OK Värmlands stationer (tack för det, OK!). Om du har ett ställe där du vill se Funkisliv, även utanför Värmland, hör av dig till oss så ser vi till att lösa det på nåt sätt.

Vi hoppas att många vill vara med och stötta detta viktiga projekt. Vill du sponsra oss? Arrangera ett evenemang med oss? Annonsera i magasinet Funkisliv eller på funkisliv.se? Hör av dig, vi behöver allt stöd vi kan få för att få det här att rulla. 

Du når mig på peter@kontoretmedia.se eller 073-8366445. Magnus når du på magnus@kontoretmedia.se. Hör av dig så hittar vi en lösning!